Le Songe, ons schip!
B & B
Het Oostelijk havengebied
Amsterdam Kunst en Cultuur
Locatie
Prijzen
Reviews
Contact

Locatie

Het schip ligt aan de Borneokade 52, 1019 AW Amsterdam.

bekijk kaart

Hoe bereik je de Borneokade ?

Per auto! De B & B is goed te bereiken per auto. U neemt, vanuit de ringweg Amsterdam, de afslag S114. Volg de borden Zeeburg, Artis, Centrum. Na 5oo meter vanaf de afslag rijdt u de Piet Heintunnel in. Nadat u de Piet Heintunnel uit rijdt gaat u linksaf bij de verkeerslichten en gelijk daarna bij de volgende verkeerslichten weer linksaf! Bij het volgende kruispunt rechtdoor ziet u een chinees restaurant genaamd "Havenstad' waar u rechtsaf gaat en meteen naar links. U rijdt tot het einde , daar gaat u rechtsaf en u rijdt tegen de Borneokade aan; hier gaat u rechtsaf en na ongeveer 70 meter ligt ons schip aan de linkerkant!

Waar kunt u parkeren? Nadat u uw bagage hebt gebracht zijn er 2 parkeer opties. U kunt uw auto voor de B & B parkeren. Een dag parkeren kost 27 euro en op zondag is het parkeren gratis. Goedkoper parkeren is op de parkeerplaats P+R Transferium Zeeburg Amsterdam..

  • Adres: Zuiderzeeweg 46a - 1095 KJ Amsterdam. Deze P en R ligt naast de ingang van de Piet Hein tunnel! Na het parkeren op de P en R Zeeburg, koopt u een retour kaartje voor 2 of 3 personen. Met dit kaartje kunt u reizen naar de B & B en terug of naar het centrum en terug. Vergeet niet om in te checken en uit te checken in de tram! Na uw verblijf in Amsterdam, heeft u uw tramticket nodig bij het betalen van de parkeertijd om het goedkope tarief te activeren. voor meer informatie

Bus en tram ticket:

dagkaarten en ov-chipkaarten te koop in het witte gebouwtje op het stationseiland tegenover het centraal station. Er zijn 4 mogelijkheden qua tijdsduur, die je voor tram, bus en metro kunt gebruiken. Het is ook nog een optie om een fiets te huren bij mc Bike bij het centraal station en te fietsen naar de B & B.

Amsterdam verkennen met openbaar vervoer.

  • De beste manier van vervoer in Amsterdam is de fiets, de tram of de bus. We hebben gratis fietsen aan boord; u kunt ook een fiets op het Centraal Station huren bij MacBike; ze hebben ook op andere locaties fietsen te huur.
  • Bus 48. Deze bus vertrekt vanaf het Centraal Station aan de noordzijde op het nieuwe platform op de 1ste verdieping richting Borneoeiland. Vanaf het Fortuynplein (dit is de eindhalte van bus 48) op het Borneo-eiland is het nog 5 minuten lopen naar Borneokade 52.
  • Tram 26 (richting IJburg-centraal station). De tramhalte bij ons in de buurt is het Rietlandpark en dit is ongeveer op 7 minuten loopafstand van onze boot.
  • Tram 10 richting de musea (Rijksmuseum, Stedelijk en van Goghmuseum)en Leidseplein is het beter om tram 10 te nemen. De tramhalte is op 6 minuten loopafstand, op de hoek oostelijke handelskade/ van Eesterenlaan bij het winkelcentrum Brazilie! Op ons schip is een overzichtskaart aanwezig.